Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Υλικά

  • 3 ασπράδια αυγών
  • 2/3 της κούπας ζάχαρη

Ετοιμασία

Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια των αυγών πολύ καλά και προσθέτουμε σιγά-σιγά την ζάχαρη συνεχίζοντας τι χτύπημα μέχρι να διαλυθεί.

Η μαρέγκα χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική κυρίως. Επαλείφεται σε γλυκά πριν αυτά ψηθούν ώστε με το ψήσιμο να σχηματιστεί μια γυαλιστερή κρούστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: