Μαρέγκα
Υλικά
• 3 ασπράδια αυγών
• 2/3 της κούπας ζάχαρη
• Ελληνική κουζίνα
Ετοιμασία
Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια των αυγών πολύ καλά και προσθέτουμε σιγά-σιγά την ζάχαρη συνεχίζοντας τι χτύπημα μέχρι να διαλυθεί.
Η μαρέγκα χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική κυρίως. Επαλείφεται σε γλυκά πριν αυτά ψηθούν ώστε με το ψήσιμο να σχηματιστεί μια γυαλιστερή κρούστα.
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου